Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, mikor mutatja be új csapata Lionel Messit

Miután a hétszeres aranylabdás argentin klassszis a közelmúltban megerősítette, hogy az Inter Miamiban folytatja pályafutását, hamarosan meg is fog érkezni új csapatához…

(Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Inter Miami július 16-ra, jövő vasárnap estére meghirdetett egy eseményt, amely a “Leleplezés” címet viseli. Vélhetően ennek alkalmával fogják bemutatni a csapatnál Lionel Messit és Sergio Busquets-t, de a szabályok értelmében a közleményben mindezt nem jelezték, mivel a játékosokat hivatalosan még nem szerződtették.

“Az eseményen szórakoztató műsorok, prezentációs beszédek és egyebek lesznek. További részleteket az esemény időpontjához közelebb adunk majd be” – áll a közleményben.

Az eseményt a Fort Lauderdale-i DRV PNK Stadiumban tartják, amely a csapat átmeneti otthonaként szolgál az új létesítménye, a Miami Freedom Park építése idején.

A korábbi híresztelések szerint Messi a július 21-i Ligakupa-mérkőzésen a mexikói Cruz Azul ellen mutatkozhat be új csapatában.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!