Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosával is hosszabbított a Newcastle United! – hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy meghosszabbította Loris Karius és Paul Dummett szerződését…

A Newcastle United további egy évvel megújította Loris Karius és Paul Dummett idén nyárig érvényes kontraktusát – jelentette be az angol klub. A 2022/2023-as idényben egyébként mindketten csupán egy-egy mérkőzésen kaptak lehetőséget Eddie Howe-tól. 

Paul Dummett a Newcastle United-ben nevelkedett, majd 2013 nyarán lett a felnőtt együttes keretének az állandó tagja. Éveken át meghatározó játékosnak számított, ám a folyamatos kisebb/nagyobb sérülései miatt egyre inkább a háttérbe szorult. Dummett eddig mindent egybe véve 205 találkozón lépett pályára a Newcaste-ben. 

Loris Karius tavaly szeptemberben csatlakozott a Newcastle United keretéhez, a rutinos német portás a Ligakupa döntőjében kapott lehetőséget Eddie Howe-tól Nick Pope eltiltása miatt. Karius korábban megfordult többek között a Liverpoolban és a Union Berlinben is.