Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szaúdiaknál köthet ki a Lazio húzóembere – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Lazio szerb középpályását is megkeresték Szaúd-Arábiából, ő pedig élénken érdeklődik a lehetőség iránt…

(Photo by Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Több olasz forrás is arról számolt be, hogy a szaúdi Al-Hilal szerződést ajánlott a Lazio rutinos középpályása, Szergej Milinkovics-Szavics részére, akinek jövő nyáron jár le az aktuális megállapodása a rómaiaknál.

Gianluca Di Marzio információi szerint a szerb légiós élénken érdeklődik a szaúdiak által kínált 20 millió eurós fizetés iránt, ami jelentős előrelépés lenne számára az eddigi 3.2 millió eurós honoráriuma után. Amennyiben a labdarúgó rábólint az ajánlatra, már “csak” a kluboknak kéne megegyezniük az átigazolás részleteiről.

A 28 éves középpályás az elmúlt nyolc szezon alatt 341 mérkőzésen 69 gólt szerzett a “sasok” színeiben, ahol évek alatt nélkülözhetetlen alapemberré vált. Milinkovics-Szavics az előző idényben 36 bajnokin kilenc, minden sorozatot figyelembe véve 47 találkozón 11 alkalommal volt eredményes. Jövő nyáron lejáró szerződése miatt számos bizonytalanság övezi a jövőjét, mivel a jelek szerint nem szeretné meghosszabbítani római tartózkodását.

Milinkovics-Szavics megszerzése iránt a közelmúltban az Inter és a Juventus is érdeklődést mutatott, azonban egy szaúdi ajánlattal aligha fognak tudni érdemben versenyezni, főleg ha a játékos is hajlik a váltásra.