Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: Csercseszov szerint az új játékosok megfelelően beilleszkedtek

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a feröeri KÍ Klaksvík csapatával találkozik…

(Photo by Marton Monus/picture alliance via Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Fradi.hu oldalán osztotta meg várakozásait a feröeri KÍ Klaksvík elleni BL-selejtező előtt:

“Ez lesz az első hivatalos mérkőzésünk, ami egy Bajnokok Ligája-selejtező lesz, ehhez mindenképp megfelelő felkészülés kellett. Kedden megfelelő játékot kell nyújtanunk. Két edzőtábor van mögöttünk, ezekben sok dolgot ki tudtunk próbálni, de kedden lesz az első hivatalos tétmeccsünk, meglátjuk, mit tudunk ezekből megvalósítani.”

“Tudom, hogy játszottak nemzetközi meccsen is, de csak a legutóbbiakat néztem meg, hiszen azok a találkozók már régen voltak. Azokon lehettek sérültek és eltiltottak is, minket pedig az érdekel, hogy most milyen stílusban játszik a csapat” – mondta el azzal kapcsolatban, hogy az ellenfél mely mérkőzéseit nézte meg.

“Az új játékosok megfelelően beilleszkedtek, voltak, akik gólokat is szereztek a felkészülési mérkőzések alatt. Az, hogy ki lesz ott a kezdőben az attól is függ, hogy ki, hogyan fog szerepelni az edzésen” – tette hozzá az érkezők kapcsán.

“Budapesten nem készültünk műfüvön, hiszen az ottani pálya teljesen más, mint az itteni. Egyébként játékosként jártam már itt. Jelenleg az időjárás teljesen normális, focihoz illő idő van” – árulta el a felkészülésről.

A párharc első mérkőzését ma este 20:45-től a Feröer-szigeteken rendezik, a visszavágóra jövő szerdán a Groupama Arénában kerül sor.

Ha a Ferencváros megnyeri a párharcot, a második körben a svéd BK Häcken vagy a walesi New Saints FC együttesével találkozik.