Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Angliából is erősítene a Galatasaray! – sajtóhír

Komoly ambíciókkal vágott neki a török bajnok Galatasaray a nyári átigazolási szezonnak, hiszen mint arról mi is beszámoltunk, a Paris Saint-Germain két kegyvesztett játékosát Mauri Icardit és Leandro Paredest is szerződtetnék a törökök, akik Davinson Sánchezért is bejelentkeztek a Tottenham együttesénél.

 

Fabrizio Romano szerint a Galatasaray képviselői már jelezték a Tottenham felé, hogy érdekelné őket Sánchez átigazolása.

A 27 esztendős kolumbiai középhátvéd 2017 óta a Tottenham játékosa, ám a korábbi állandó játéklehetőséget követően szépen-lassan kiszorult a Spurs kezdőcsapatából, ráadásul szerződéséből is már csupán egy év van hátra.

Romano szerint a Tottenhmanél mindenképpen mérlegelnék a nyáron Sánchez eladását, akiért első körben 9 millió eurós ajánlatot tehet rövidesen hivatalosan is a Galatasaray. Ez az összeg vélhetően még távol áll majd attól, hogy az angolok komolyan fontolóra vegyék a 15 millió euróra taksált Sánchez játékjogának eladását, ugyanakkor kiinduló alapnak tekinthető a további tárgyalásokhoz.

Az 54-szeres kolumbiai válogatott hátvéd korábban 42 millió euróért érkezett Londonba az Ajax együttesétől. Sánchez a Tottenham szerelését eddig 205 alkalommal öltötte magára, ám az elmúlt idényben ugyan lehetőséget kapott 24 tétmérkőzésen, ám az ez idő alatt a pályán töltött 1 231 játékperce (forrás: Transfermakrt) árulkodó a csapaton belül betöltött szerepéről.