Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Mi mindent előkészítettünk ahhoz, hogy Messi visszatérhessen!”

Az FC Barcelona elnöke, Joan Laportával a napokban hosszabb interjú volt olvasható a katalán médiában, amelyben többek között kiderült az is, hogy szerinte miért nem lett Lionel Messi a Barca játékosa.

Mint azt Joan Laporta elmondta, bármit is írnak a sajtóban, nem a katalánok anyagi lehetőségein múlott Lionel Messi visszatérése, sőt! Egyértelműen a hétszeres Aranylabdás döntése volt a kulcs

“Mindenben megegyeztünk, mindent elő is készítettünk ahhoz, hogy Messi újra a Barca játékosa lehessen. Sajnos azonban mindennek megvan a maga ideje, néha más ritmusban történnek a dolgok, mint az tervezzük.” – idézi a katalán Sport című lap a Barca első emberét.

“Amikor a La Liga elkzedte átvizsgálni az ajánlatunkat, Leo édesapja felhívott, és jelezte felénk, hogy Messi két évet lényegében szenvedett Párizsban, most pedig, hogy lejárt a szerződése, olyan helyen szeretné folytatni, ahol kisebb a rá nehezedő nyomás… Azt mondtam neki, hogy tökéletesen megértem őket!” – folytatta Laporta, majd kifejezte sajnálatát is, és mint mondta, tiszteletben tartják, hogy Messi egy, a spanyolnál ‘kisebb bajnokságot’ választott.

“Sok sikert kívánunk neki, Barcelona mindig is az otthona lesz! Úgy gondolom a klub visszatért a helyes útra. Azt is mondhatnám, hogy olyan ez, mint amikor kikerülünk a kórházból, és újra alkalmazkodni kell a normális élethez. A Barca most sokkal jobb, mint két évvel ezelőtt, Leo távozásakor. Óriási volt akkoriban a dráma körülöttünk, de most újra visszatért az öröm Barcelonába, a csapat pedig ismét elkezdett nyerni. Óvatosan örülünk, de biztosak vagyunk azt illetően, hogy jó úton haladunk!” – zárta gondolatmenetét Joan Laporta.