Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casemiro: “Sokra tartom Messit, mindig nagy ellenfelek voltunk”

A Manchester United brazil középpályása a minap egy interjúban a hétszeres aranylabdás Lionel Messiről is elmondta a véleményét…

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

A Manchester United keménykötésű brazil középpályása, Casemiro megannyi emlékezetes mérkőzést játszott Lionel Messi ellen a válogatottban és a Real Madrid játékosaként, így van mire alapoznia véleményét:

“Vitathatatlan, hogy megjelölt egy korszakot. Számomra mindig is rivális volt a Barcelonában és az argentin válogatottban, ennek ellenére, aki szereti a futballt, az nagyra tartja őt. Öröm ellene játszani, a megmozdulásai és a hozzáállása is csodálatra méltó.”

“Sajnálom, hogy nem játszhattam Maradona vagy Pelé ellen, de megadott Neymar vagy Messi ellen pályára lépni. Cristiano Ronaldóval hál’ Istennek nem találkoztam ellenfélként, de sok címet nyertünk együtt” – tette hozzá azokról a játékosokról, akiket minden idők legjobbjainak tart.

Miután Messi az MLS-be igazolt, Casemiro pedig a PL-ben játszik, így legfeljebb a brazil-argentin válogatott-meccseken találkozhatnak még egymással, legközelebb a szeptemberben kezdődő dél-amerikai világbajnoki selejtezők alkalmával.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!