Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Csercseszov szerint tudják mit kell tenni

A Ferencváros szerda este lép pályára a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójának visszavágóján a feröeri KÍ Klaksvík ellen hazai környezetben…

(Photo by ANP via Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov az első mérkőzés 0-0-s döntetlenje után támadó focit ígért a KÍ Klaksvík elleni BL-selejtező visszavágójára:

“Már az első mérkőzésre is megfelelően kielemeztük az ellenfelet, azt kaptuk tőle, amire számítottunk. Tudtuk jól, hogy a feröeriek otthon jó eredményeket érnek el, erősek, de ezúttal mi leszünk hazai pályán. Szerdán maximálisan támadó szellemben kell fellépnünk, jó tempót kell játszanunk. Egyrészről ez egyszerűnek tűnik, mert tudjuk, mit kell tennünk, de ne feledjük, egy másik ország bajnokával fogunk játszani.”

“Lehet hasonlóságokat keresni a tavalyi első mérkőzésünkkel, akkor a Tobol vendégei voltunk Kazahsztánban, sokat utazunk, most hűvösebb körülmények között, műfüves pályán kezdtünk. Remélem, hogy az idén is egy nagyon hosszú nemzetközi út előtt állunk” – állította szembe párhuzammal a párhacot a tavalyi elsőfordulós csörtével.

“Lépésről lépésre haladunk, ne feledjük, még csak az első félideje telt el a Klaksvík elleni párharcnak. Tudjuk, hogy győznünk kell szerdán ahhoz, hogy megtehessük a következő lépést. Nem lesz egyszerű dolgunk, de tudom, hogy a fiúk felkészültek arra, hogy tovább haladhassunk a megkezdett úton” – tette hozzá a fradi.hu-n.

Csercseszov elárulta, hogy sérülés miatt Ryan Mmaee nem lehet bevethető a mérkőzésen, de a mester szerint a játékosoknak nyugodtnak kell maradniuk, megfelelően koncentrálva a feladatra.

A Ferencváros szerda este 18 órától fogadja a feröeri bajnok KÍ Klaksvíkot a Groupama Arénában a BL-selejtező első fordulójának visszavágóján.

A párharc továbbjutója a következő körben a svéd Häcken ellen fog találkozni, amely kettős győzelemmel múlta felül a walesi The New Saints-t.