Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Iscót bejelentette új csapata! – HIVATALOS

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Betis hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtette Iscót, aki legutóbb a Sevillában futballozott…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Real Betis színeiben folytatja pályafutását Francisco Román Alarcón Suárez, vagyis Isco. A sevillai együttes 2024 nyaráig szóló szerződést kötött a rutinos támadó középpályással, aki Manuel Pellegrini kérésére érkezett. A spanyol futballista és a tapasztalt chilei szakember a Málagánál dolgoztak együtt. 

Isco a Valencia színeiben mutatkozott be a La Ligában, de a kevés játéklehetőség miatt 2011 nyarán átigazolt a Málagába. Új együttesében remek teljesítményt nyújtott, a bajnokságban és a BL-ben egyaránt megcsillogtatta tehetségét, ezért 2013-ban lecsapott rá a Real Madrid. Isco 2013-2018-ig egyértelműen a csapat meghatározó alakjának számított, majd azt ezt követő időszakban egyre kevesebb lehetőséghez jutott. A Real Madridban 353 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 53 találatot és 57 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert többek között három bajnoki címet, öt Bajnokok Ligáját és egy Király-kupát. Isco 2022 nyarán a Sevillához szerződött, ahonnan viszont csupán fél év után távozott.