Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Landon Donovan: “Egyszerűen hihetetlen ami Messi körül történik!”

Az amerikai futball élő legendája, az USA futball-történelmének, egyik, ha nem a legismertebb játékosa, Landon Donovan még az Inter Miami győzelmével záruló Leagues Cup döntője előtt beszélt az USA-ban tomboló ‘Messi-jelenségről’.

(Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images)

 

Ha valakinek, akkor a 157-szeres korábbi válogatott klasszisnak a szavaira biztosan oda figyelnek majd az USA-ban. Landon Donovan pedig mint monda, nem lehet betelni azzal, hogy Lionel Messi az észak-amerikai profi labdarúgó-ligába (MLS) szerződött.

“Egyszerűen hihetetlen, ami Lionel Messi körül történik. Számomra egyértelmű, hogy David Beckham korábbi érkezését kiváltó hangualtot is felülmúlja!” –  fogalmazott az amerikai-spanyol sportcsatornának a TUDN-nak adott interjújában Donovan.

“Nem gondoltam, hogy Messi érkezése ekkora őrületet vált majd ki! Elképesztő őt az Inter Miami színeiben, az USA-ban látni! Szerencsés vagyok, hogy van bajnoki címem, mindez azért, mert nem játszottam Messi ellen! Azt gondolom jelenleg továbbra is ő a világ legjobb játékosa, aki bármit meg tud nyerni az Inter Miami számára!” – folytatta az MLS történelmének második legtöbb gólját jegyző korábbi kiválóság.

“Messi első mérkőzése minden szempontból különlegesre sikeredett. A bemutatkozása mellett talán nem is gondoltuk, hogy ekkora hatást gyakorol majd az Inter Miami csapatára! Az első pályán töltött perceitől kezdve viszont igazolja nagyságát!” – tette még hozzá Donovan, aki azt is megjegyezte, hogy a Messivel az Inter Miami komoly esélyekkel száll majd harcba az MLS folytatásában, még úgy is, hogy egy a nyár előtt még a liga egyik, ha nem a leggyengébb csapataként emlegették őket.