Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: a bajnoki riválistól érkezett új támadó! – hivatalos

A Premier League-ben az új menedzserrel, Ange Postecoglou-val kiválóan rajtoló Spurs péntek késő este bejelentette új támadóját, Brennan Johnson személyében.

 

A 22 esztendős szélső nevelőegyesületétől, a Nottingham Forest-től érkezik Londonba, mégpedig igen markáns, 47 millió fontos átigazolási díj ellenében.

A Tottenham közleményéből kiderül, hogy a walesi válogatott játékossal hosszú távú, 2029-ig szóló szerződést kötöttek, Johnson pedig a 22-es mezszámot viseli majd.

Brennan Johnson az elmúlt idényben újoncként bennmaradó Nottingham egyik legjobbja volt az egész idényben. A saját nevelésű játékos összesen 109 alkalommal szerepelt a Forest első csapatában, 29 gólt és 12 gólpasszt jegyezve.

A klubváltást minden bizonnyal előre előkészítették a felek, hiszen a Nottingham nagyjából egy időben a Tottenham hivatalos bejelentésével, közölte, hogy megszerezte 35 millió euróért a PSV Eindhoven középpályásának, Ibrahim Sangarénak a játékjogát – Csak úgy, mint pár órával korábban Andrew Omobamidelét a Norwich City-től; Divock Origi játékjogát az AC Milantól; Odysseas Vlachodimos kapust pedig a Benficától.