Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics megtartotta az első edzését a Ferencvárosnál – videóval

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros a minap Máté Csaba helyére Dejan Sztankovicsot nevezte ki az új vezetőedzőjének…

 

A Ferencváros újonnan kinevezett vezetőedzője, Dejan Sztankovics megtartotta első edzését az új csapatánáka, aki először az öltözőben mondott motiváló beszédet játékosainak, majd utána a pályán megmozgatta őket.

“Tisztelnünk kell ezeket az embereket, akik 0-24-ben értetek dolgoznak. Tisztelni kell az elnököt, és mindenkit a klubban. Hogy miért? Mert megadták nektek a lehetőséget, hogy egy ilyen nagy csapatban játszhassatok. És tisztelnünk kell a szurkolókat! Amikor a szurkoló a meccset nézi, akkor tizenegy harcost kell látnia” – jelentette ki a tréner a játékosainak.

Az újonnan kinevezett 44 éves tréner az elmúlt idényben októbertől az olasz bajnokságból kieső Sampdoriát irányította. Sztankoviccsal a csapat 32 meccsből mindössze hármat nyert meg, így kiesett a Serie A-ból. Azelőtt közel három éven át a Crvena zvezda edzője volt, mellyet három szerb bajnoki címet és két szerb kupát nyert, miközben 134 mérkőzésből 105-öt megnyert húsz döntetlen és kilenc vereség mellett.

Sztankovics a válogatott szünetet követően a Magyar Kupában debütálhat a Ferencváros kispadján.