Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: “Amit a fiam kap, az már messze túlmutat a futballon!”

Az angol válogatott és a Manchester United középhátvédjének, Harry Maguire-nek az édesanyja aggódó szülőként osztotta meg gondolatait a sajtó és a szurkolók által egyaránt előszeretettel minősített fia körül kialakult egyre feszültebb helyzet kapcsán.

(Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

 

“Megértem a futball világát, megértem azt, hogy vannak pozitívumok és negatívumok, így egy játékos bármikor kerülhet hullámvölgybe. Azt azonban, amit Harry-nek át kell élnie mostanában, az megítélésem szerint messze túlmutat a futballon! 

Számomra elfogadhatatlan látni mindazt, amint ő keresztül megy. Szülőként egyszerűen utálnám, ha másokat hasonló helyzetben látnák, különösen azokra a fiatal sportolókra gondolok, akik éppen betörni készülnek a profi világba.

Harry-nek hatalmas szíve van, és még szerencse, hogy mentálisan képes kezelni a dolgokat. De vajon minden sportolóra igaz ez?!

Senkinek sem kívánom, hogy élje át mindazt, amit a fiamnak át kell!” – írta a közösségi médiában az aggódó édesanya, akinek mondandójával, a Harry Maguire-rel szembeni lejárató kampányt illetően egyébként már nem egy véleményformáló szaktekintély is egyet értett a szigetországban – Na persze ettől még Maguire formája a futballpályán valóban hagy kívánnivalót maga után (…)