Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál panaszládát nyitott a Hertha játékosai számára

A német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC magyar edzője bizalmatlanságot tapasztalt játékosai körében…

(Photo by Selim Sudheimer/Getty Images)

Német sajtóértesülései szerint a Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál panaszládát nyitott játékosai számára, ahol a labdarúgóknak név nélkül van lehetőség elmondani azt, ami zavarja őket vele kapcsolatban:

“Ha bajotok van velem, mondjátok meg. Ha pedig nem meritek ezt személyesen, akkor névtelenül tegyétek.”

Mint ismeretes, a Bundesligából kieső Herthánál a magyar edző csapatában játszik mindhárom fia, a magyar válogatott Dárdai Palkó, illetve a német korosztályos válogatott Dárdai Márton és Dárdai Bence, mindez pedig a német sajtóban és állítólag a játékosok körében is némi visszatetszést váltott ki. A Sport Bild szerint Dárdai azért érezte szükségesnek ezt a megoldást, mert néhány játékos kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az edző fiai a csapatban szerepelnek, így ha az öltözőben bármiről szó esik, amikor a tréner nincs jelen, rajtuk keresztül könnyen visszajuthat hozzá az információ.

A berliniek egy győzelemmel és négy vereséggel az osztályozót érő 16. helyet foglalják el a 18 csapatos másodosztályú tabellán.