Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo beperli a korábbi csapatát – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a portugál világklasszis nem tudott megállapodni egykori csapatával a korábbi elmaradt fizetése miatt…

(Photo by Mohammed Saad/Anadolu Agency via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a jelenleg a szaúdi Al-Nasszr csapatában játszó Cristiano Ronaldo jogi lépéseket tett korábbi csapatával, a Juventusszal szemben, miután a portugál labdarúgó szerint a torinói klub közel 20 millió euróval tartozik neki.

A Juventus a 2020-as koronavírus-járvány idején kollektíven és egyénileg is csökkentette játékosai fizetését, melyet CR7 azóta nem kért vissza a klubtól, azonban most mégis lépéseket tett a 19.9 millió eurós összeg bekérése érdekében.

Ronaldo 2018 és 2021 között 134 tétmérkőzésen 101 gólt szerzett az olasz rekordbajnok színeiben, mellyel ugyan két olasz bajnoki címet és egy  kupát nyert, a nemzetközi sorozatokban képtelenek voltak áttörést elérni.

A lap kiemelte, hogy a torinóiak egy másik korábbi labdarúgója, Paulo Dybala is visszakérte korábban a Juvétól az elmaradt fizetését, végül a felek hárommillió euróban egyeztek meg.