Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a világsztár teniszező bejelentkezett az elnöki posztra?

A  modernkor egyik legmeghatározóbb teniszezője, Rafa Nadal nemrég bejelentette, hogy 2024-ben befejezi aktív pályafutását. A spanyolok világklasszis játékosát ennek apropóján kérdezte a Movistar+ televíziós csatorna. Nadal az interjú során egy hangzatos kijelentést is tett jövőbeni terveit illetően.

A hatalmas Real Madrid-szurkoló hírében álló Nadal, mint mondta, szívesen kötelezné el magát egy napon a blancók felé.

“Amikor legutóbb beszéltünk (a Movistar+ -szal), még nem sejtettem, hogy újabb műtétre kerül sor. Most már viszont egy éve problémáim vannak a bordámmal, jó ideje már napi szinten fájdalmakkal élek együtt. Nem akarom megerősíteni, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy 2024-ben felhagyok az aktív tenisszel. A novemberi állapotom sok mindent elárul majd nekem mindezzel kapcsolatban.” – kezdte gondolatmenetét Nadal, majd a Real Madrid szimpatizánsai számára ezen a ponton vált érdekessé az interjú.

“Hogy mit csinálnék a visszavonulásom után. Imádom a futballt, nem tagadom, egy napon szeretnék a Real Madrid elnöke lenni!” – jelentettet ki Nadal.

“Mindez nagy vágyam, de többet nem tudok mondani. Nem akarok részletekbe bocsátkozni, hiszen egyrészt én magam sem tervezem ezt rövid távon, másrészt nekünk, madridistáknak van a legjobb klubelnökünk Florentino Pérez személyében. Hogy mit tartogat a jövő? Az életben bármikor adódhat váratlan fordulat, így készen kell állnod, és mérlegelned kell előre, hogy vajon képes leszel-e bizonyos dolgokra?!” – folytatta a 22-szeres Grand Slam-győztes Nadal, aki kétségkívül nagy népszerűségnek örvend Spanyolországban, még Madridban is, annak ellenére, hogy családja barcelonai kötődésű.