Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: autóbalesetet szenvedett Marcus Rashford a Burnley elleni győzelem után – videóval

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint autóbalesetet szenvedett a Manchester United angol válogatott csatára, Marcus Rashford. 

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Az angol The Sun hozta le először a hírt, miszerint a Manchester United támadója, Marcus Rashford autóbalesetet szenvedett a Burnley elleni Premier League-győzelem estéjén. Rashford végigjátszotta a mérkőzést, miközben a csapatkapitány Bruno Fernandes megszerezte a találkozó egyetlen gólját.

Az eset a hírek szerint azután történt, hogy az angol válogatott játékos elhagyta a United edzőpályáját. Erik ten Hag csapata az 1-0-s győzelem után autóbusszal tért vissza Carringtonba.

A beszámolók szerint Rashford a 700 ezer fontot érő Rolls Royce-át vezette, amikor az ütközés történt. A közösségi médiában olyan képeket osztottak meg a baleset után, amelyeken egy horpadás látható az autón a karambolt követően. A The Sun szerint Rashfordot megrázta az eset, de nem sérült meg a balesetben. A lap arról is beszámolt, hogy a rendőrséget is kihívták a helyszínre. Úgy tudni azonban, hogy letartóztatásokra nem került sor, miközben mentőautó sem volt jelen.

A Manchester United még nem adott ki hivatalos közleményt az esettel kapcsolatban.