Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Amikor Szoboszlai lőni tud, valószínűsíthető, hogy a hálóba kerül majd a labda!”

Mint ismert, az Angol Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool a második félidőben pályára lépő Szoboszlai Dominik bombagóljának nagyban köszönhetően győzte le a Leicester City együttesét. A találkozót követően Jürgen Klopp nem győzte dicsérni a magyar válogatott csapatkapitányát.

(Photo by Matt McNulty/Getty Images)

 

“Dominiknak nem kell megmondanom, hogy mikor kell lőnie, sokkal jobban tudja azt ő nálam! Őt ismerve, nem lepett meg a gólja, ami kétségkívül egy fantasztikus lövésből következett!” – idézi a Liverpool honlapja a csapat menedzserét.

“A Premier League meccseken mindenki láthatta, hogy az ellenfelek készülnek Dominikra, készülnek az ő lövései ellen. Rengetegszer blokkolták már, most pedig mindneki láthatta, hogy mi lesz akkor, ha szabadon lőhet – Valószínűleg a hálóban köt majd ki a labda! Wataru (Endo) azonnal passzolt neki, ő pedig egyből felismerte a helyzetet, azt hogy se az ellenfelek, se a társak nincsenek körülötte… Szuper gólt szerzett, amivel sokat segített a csapatnak!” – folytatta Klopp, majd még külön kiemelte az első liveooli gólját megszerző Szoboszlai Dominik hozzáállását és teljesítményét az idény legeleje óta.

“Olyan, mintha már rég óta velünk lenne! Egyszerűen nem is tudnám megmondani, mire gondoltam, amikor előszöt megláttam! Az első edzés óta lenyűgöző, ahogyan dolgozik. Olyan, mint egy gép, aki ráadásul egy kiváló ember is! Elképesztő, ahogyan és amilyen könnyen beilleszkedett. Árad belőle a magabiztosság, Láthatóan nagyon élvezi, hogy a itt lehet, az szurkolók pedig imádják őt! Ez most egy tökéletes szituáció a számára, kívánom, hogy sokáig folytatódjon így!” – dicsérte Klopp a magyar válogatott csapatkapitányát.