Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai: “Nem tudom, ez volt-e a legszebb gólom…”

A Liverpool 3-1-es győzelmet aratott a Leicester City ellen és bejutott a legjobb 16 közé az angol Ligakupában

(Photo by Matt McNulty/Getty Images)

A Liverpool magyar légiósa, Szoboszlai Dominik csodálatos gólt szerzett a mérkőzésen, majd boldogan értékelte csapata továbbjutását:

“Hogy őszinte legyek, amióta megérkeztem, hasonlóan kezdünk, egy nullás hátrányban, de minden alkalommal, minden meccsen jól reagálunk. Nem számít, ki van a pályán, vagy ki jön be, csapatként keményen dolgozunk és a végén miénk a három pont vagy a továbbjutás.”

“Ahogy mondtam, nem számít, ki játszik, mindenki a legjobbját nyújtja. A rutinosabb játékosok pedig segítik a fiatalokat. Mi egy igazi csapat vagyunk, nagy kerettel és mindenki készen áll a munkára” – tette hozzá.

“Nagyon különleges találat volt. Nem tudom, hogy ez a legszebb-e, mert lőttem nagyon szépet a magyar válogatottban és Salzburgban is, de az egyik legszebb, az biztos” – mondta el a nagyszerű góljáról.

A Liverpool minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzés óta nem talált legyőzőre, míg zsinórban hetedik győzelmét aratta.

“Meccsről meccsre készülünk, nem gondolunk hosszú távra. Természetesen soha nem szeretünk veszíteni, de reálisnak kell lennünk. Előre tekintünk a Tottenhamre, szeretnénk otthon tartani a három pontot, majd jön a következő hét” – zárta szavait Szoboszlai Dominik.