Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana rutinos középpályásával az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szerződést hosszabbítana rutinos középpályásával, Henrikh Mkhitaryannal.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az Inter együttesének vezetősége szeretné meghosszabbítani Henrikh Mkhitaryan szerződését. A 34 éves játékos Simone Inzaghi elképzeléseiben nagyon fontos szerepet tölt be, amit jól mutat, hogy ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa az olasz mesternek. Az örmény játékos aktuális szerződése a most futó idény végéig szól az Internél, de ezt szeretnék 1+1 éves formában meghosszabbítani a kék-feketék. Mkhitaryan is szívesen maradna a csapatnál, annak ellenére is, hogy az elmúlt időszakban több szaúdi ajánlatot is kapott, amelyek jóval kecsegetetőbb fizetést kínálnak számára. A rutinos futballista viszont abban az esetben hajlandó aláírni az új megállapodását az Interrel, ha az nem 1+1 éves formában hosszabbítja meg a szerződését, hanem garantáltan két évre szól.

Mkhitaryan 2022 nyarán igazolt az Inter csapatához, akik szabadügynökként szerezték meg ők. A klub színeiben azóta 56 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 3 gólpasszig jutott.