Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világfutball: újra összecsaphat a pályán Lionel Messi és Cristiano Ronaldo! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az európai klubfutballt elhagyva a két klasszis egy barátságos mérkőzésen találkozhat egymással, mégpedig Kínában.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

 

A szaúdi Al-Bilad című lap beszámolója szerint egy eddig meg nem nevezett, nemzetközi marketinggel foglalkozó cég azt tervezi, hogy az Inter Miami és az Al-Nassr klubjait meginvitálja egy barátságos találkozóra, Kínában.

Az alap koncepció szerint kis túlzással az egész futballvilág felfigyelne Lionel Messi és Cristiano Ronaldo újboli találkozójára, még az is könnyen előfordulhat, hogy a két világsztár utolsó, egymás elleni összecsapására.

Mint ismert, hasonlót már láthattunk, még az év elején, amikor januárban a Paris Saint-Germain Messivel utazott Szaúd-Arábiába, hogy a két helyi sztárcsapat, a már Ronaldoval felálló Al-Nassr és az Al-Hilal legjobbjai ellen lépjen pályára barátságos találkozón.

(…) és hogy mikor kerülhetne sor az összecsapásra?

Egyelőre erősen tervekről beszélhetünk, ugyanakkor ismerve Messi vagy Ronaldo programját a klubcsapataikkal, nem lenne meglepő, ha a téli hónapokban kerülne sor egy ilyen ‘hírverő’ meccsre, aoda z Inter Miami számára továbbra is tart az észak amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) alapszakasza, nem beszélve arról, hogy a Play-Off-ba vágyik a Miami; míg Ronaldoék a szaúdi bajnokság elején járnak.