Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A játékvezetőt bírálta a Boca edzője a vesztes rangadó után

A Boca Juniors 2-0-s vereséget szenvedett a River Plate ellen az argentin Superclásico keretein belül hazai pályán…

(Photo by Matias Baglietto/NurPhoto via Getty Images)

A Boca Juniors vezetőedzője, Jorge Almirón tartalékos összeállításban küldte pályára a csapatát, a meccs után pedig a játékvezető ténykedését kifogásolta az első gól miatt:

“Megterhelő volt a Libertadores-kupa elődöntője, így a csütörtöki visszavágó miatt egy pihentebb csapat mellett döntöttem. Az első gól előtti szabálytalanság egyértelmű volt, hiszen a cserepadunk előtt történt egy könyöklés, majd megszerezték a vezetést. Nem is lepődtem meg ezen azok után, hogy az előzetesben River-mezben mutogatták a játékvezetőket – nem fordulhatna elő ilyesmi. A legigazságosabb a döntetlen lett volna, sajnos nem sikerült pontot szereznünk, de holnaptól kizárólag a következő feladatra koncentrálunk.”

A Boca hét fordulón belül már a negyedik vereségét szenvedte el az új kiírásban, és úgy tűnik, hogy már csak a Libertadores-kupában mentheti meg a csapnivaló 2023-as szezonját.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!