Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kisvárda: “A rengeteg idegenbeli mérkőzés egyszerűen kinyírja a csapatot”

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) első nyolc fordulójában a Kisvárda az eddigi összes meccsét idegenben játszotta saját pályája alkalmatlansága miatt…

A Kisvárda vezetőedzője, Mátyus János a Fehérvár elleni, 3-1-es vereséget követően csapata nehéz időszakára is kitért:

“Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, olyan szituációból szereztünk vezetést, amire készültünk, és volt egy másik hasonló akcióink is, ami ugyancsak góllal végződhetett volna. El kell azonban ismerni, az első félidő végén, majd a második elején ellenfelünk fölénk kerekedett, és bár amikor hátrányba kerültünk, próbáltunk újítani és változtatni, de az újabb gólt a Fehérvár szerezte.”

“A meccs előtt nem beszéltem róla, ettől még tény, nagyon sok a félig sérült, a betegségéből éppen, vagy alig felépült játékosunk, és ez érződött a teljesítményükön. És az is látszik, hogy a rengeteg idegenbeli mérkőzés egyszerűen kinyírja a csapatot. De előbb-utóbb eljön a mi időnk, és meg fogjuk oldani ezt a feladatot” – tette hozzá a közelmúltban kinevezett tréner.

Mint ismeretes, a Kisvárda eddig nem tudta saját pályáján fogadni ellenfeleit, miután a szezon előtt egy bakteriális fertőzés támadta meg a stadion gyepszőnyegét, melyet teljes mértékben ki kellett cserélni. A csapat  azeddigi összes meccsét idegenben játszotta, de a szabolcsiak reményei szerint hamarosan visszatérhetnek a Várkerti Stadionba.