Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megjelent az első előzetes Messi dokumentumsorozatáról – VIDEÓ

Megjelent Lionel Messi Inter Miamiba igazolásáról szóló dokumentumfilm-sorozat trailere. 

(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

Október 11-én mutatják be az Apple TV+ hatrészes dokumentumfilm-sorozatának első három epizódját, amely Lionel Messi Inter Miamiba való átigazolását mutatja be – jelentette be a cég hétfőn. Az utolsó három epizód később, a Major League Soccer szezonjában következik – közölte a vállalat.

A sorozat az “első és egyetlen kulisszák mögötti beszámoló Messi rekordkarrierjének új fejezetéről” – írja az Apple TV+. A 36 éves Messi nyáron igazolt az MLS-be, ahol azonnal nagy érdeklődés övezte, miután elhagyta az európai klubot, a Paris Saint-Germaint.

Az argentin augusztusban segített a Miaminak megnyerni a Ligakupát, és hat mérkőzésen kilenc gólt szerzett a klubál. Az Apple TV+ augusztusban jelentette be a sorozatot Miami Ligakupa-győzelmének közepette, és “példátlan hozzáférést” ígért, amellyel a nézők bepillantást nyerhetnek Messi Miamiba érkezésének kulisszái mögé.

A YouTube-on közzétett “Messi Meets America” című sorozat teaserében Messivel és a korábbi nemzetközi futballsztárral és az Inter Miami társtulajdonosával, David Beckhammel készült interjúkból láthatunk részleteket.

Az Apple az MLS hivatalos közvetítési partnere, a technológiai vállalat tavaly júniusban legalább 2,5 milliárd dollárral szállt be a versenysorozatba a következő évtizedre. A vállalat felajánlotta Messinek, hogy részesedést kap az új előfizetők által generált bevételekből is.