Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: egy kis időre kiesett sérülés miatt Cody Gakpo

Kiderült, meddig kell nélkülöznie a Liverpoolnak és Jürgen Kloppnak a Tottenham ellen megsérült Cody Gakpót. 

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool támadója, Cody Gakpo legalább a válogatott szünet utánig nem léphet pályára sérülés miatt.

A holland válogatott játékost a szombati, Tottenham Hotspur elleni vitatott 2-1-es vereség második félideje előtt le kellett cserélni a térdében jelentkező fájdalom miatt, és a stadionból is egy merevítővel távozott.

Egy vizsgálat azóta eloszlatta a félelmeket, hogy hosszabb kihagyás vár rá, de Gakpo várhatóan kihagyja a csütörtöki, Royal Union Saint-Gilloise elleni Európa Liga-összecsapást az Anfielden és a vasárnapi, Brighton elleni Premier League-meccset.

Ha a felépülése a tervek szerint halad, akkor van remény arra, hogy a válogatott szünet után már bevethető lesz, amikor a Liverpool október 21-én az Evertont fogadja.

Jürgen Klopp ” az egyik legnagyobb problémának” nevezte Gakpo sérülését, ami ráadásul egy olyan napon történt, amikor Luis Diaz gólját tévesen érvénytelenítették les miatt, Curtis Jonest és Diogo Jotát kiállították, és Joel Matip öngóljával kaptak ki az utolsó pillanatban.

Gakpo, aki ebben a szezonban eddig három gólt szerzett, Destiny Udogie belépője miatt sérült meg, mielőtt meglőtte a Liverpool egyenlítő gólját nem sokkal a szünet előtt.