Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: rövidesen kinevezi új edzőjét a sereghajtó! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések, na és persze Fabrizio Romano szerint is küszöbön áll az új tréner kinevezése a spanyol első osztályú bajnokságban (La Liga) jelenleg sereghajtó Almeria együttesénél.

 

Minden arra utaló jel szerint a La Ligában egyedüliként még nyeretlen, nyolc találkozón mindössze három pontot gyűjtő Almeria rövidesen bejelentheti új vezetőedzőjét, Veljko Paunovics személyében.

A 46 esztendős tréner 2022 novembere óta a mexikói Chivas Guadalajara trénere, aki edzői karrierje elején dolgozott a szerb utánpótlás válogatottaknál, majd az MLS-ben szereplő Chichago Fire (2015 novembere – 2019 novembere) vezetőedzője és az angol másodosztályú Reading (2020 augusztusa – 2022 februárja) menedzsere volt.

Fabrizio Romano szerint az Almeria mindenben megegyezett a személyes feltételeket illetően leendő új vezetőedzőjével, így spanyoloknak már csak a Chivas együttesével kell egyességre jutni, ugyanis egy nagyobb kompenzációs összeget kell fizetniük a mexikóiaknak Paunovics élő szerződésének felbontásáért.

A hírek szerint hamarosan – a válogatott – szünet után megszülethet a hivatalos bejelentés is, így Veljko Paunovics veszi át a csapatot, a szeptember végén menesztett Vicente Moreno távozását követően ideiglenesen irányító Alberto Lasarte Ruiz-tól.