Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter Miami: “Gyakorlatilag készen áll a játékra!”

Mint ismert, a hétszeres Aranylabdás argentin kapcsán továbbra is csak találgatni lehetett a visszatérését illetően. Messi csapattársa és jó barátja, Sergio Busquets azonban úgy tűnik megtörte a csended.

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Legutóbb, Gerardo ‘Tata’ Martino nyilatkozata kacspán mi is írtunk róla, hogy az Inter Miami-nak egy több mint huszáros hajrára lenne szüksége ahhoz, hogy elérje célját, és bejusson az észak-amerikai profi labdarúgó-liga rájátszásába.

Az első lépés ehhez az FC Cincinnati elleni, magyar idő szerint vasárnap hajnalban (01:30-kor) rendezendő találkozó megnyerése. A meccs előtt, a hangulatot is emelve, Sergio Busquets lényegében bejelentette azt, amit mindenki várt az Inter Miami háza táján.

“Úgy gondolom, Messi gyakorlatilag készen áll a visszatérésre. Nagy szükségünk van rá, hiszen elképesztően fontos játékosa a csapatnak.” – fogalmazott Busquets, akivel ellentétben Gerardo Martino vezetőedző a hivatalos sajtótájékoztatóján azért óvatosabban fogalmazott.

“Messi már nagyon közel jár a visszatéréshez. A meccs előtti utolsó edzésen még alapos tesztek alá vetjük őt, majd döntést hozunk. A legfontosabb, hogy végleg maga mögött hagyja a sérülését, és visszanyerhesse a legjobb formáját.” – így az Inter Miami trénere a meccset megelőző, hivatalos sajtótájékoztatóján.