Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti szerint Bellingham személyében egy lenyűgöző játékost szerződtetett a Real Madrid

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid 4-0-ra ütötte ki az Osasunát a spanyol bajnokság (La Liga) 9. fordulójában. A találkozón Jude Bellingham duplázott, így a csapat edzője, Carlo Ancelotti is csak dicsérni tudta a játékost.

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A Real Madrid középpályása, Jude Bellingham a 10. meccsen már 10 gólt szerzett a királyi gárda színeiben. Az angol válogatott játékos tovább folytatja elképesztő teljesítményét a spanyol csapatban, miután a 4-0-re megnyert Osasuna elleni mérkőzésen kétszer is betalált. A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti pedig nem győzi dicsérni.

Arra a kérdésre, hogy várt-e ennyi gólt Bellinghamtől a Realban töltött karrierje ilyen korai szakaszában, így válaszolt:

“Hogy merjem még megbecsülni is, hogy mennyi gólt várok Bellinghamtől? A Madrid szerencsés, hogy egy lenyűgöző játékost szerződtetett. Nagyon örülünk neki. Nagyon higgadtan éli meg ezt a pillanatot. Tisztában van vele, mindenki tisztában van vele, hogy ő nem középcsatár. Nem az a prioritása, hogy gólokat lőjön. Ő egy játékmester, egy középpályás. Eljön majd az idő, amikor más szerepben kell játszania.”

Az olasz szakember utolsó mondatával minden bizonnyal arra célzott, hogy Bellingham gólszerző szerepe visszaszorulhat, ha megtalálják a végleges kilencesüket a jövőben.