Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: aláírta új szerződését a West Ham United kulcsjátékosa! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsjátékosával, Jarrod Bowennel.

(Photo by West Ham United FC/Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, a West Ham United ugyanis a mai, Newcastle United elleni 2:2-es döntetlent követően bejelentette, hogy megállapodtak Jarrod Bowennel a szerződése meghosszabbításáról. A “Kalapácsosok” kiválóságának korábbi kontraktusa 2025 nyaráig volt érvényes, ezt toldották meg most a felek további 5 évvel, azaz 2030 nyaráig. A vezetőség törekvése nem volt meglepő, hiszen  a 26 éves játékos a most futó szezont is kiválóan kezdte, 9 mérkőzést követően 5 gól és 2 gólpassz áll a neve mellett. Bowen telljesítményét nem meglepő módon több élcsapat is figyelemmel kísérte, ezért is szerette volna a West Ham minél hamarabb és minél hosszabb ideig magához láncolni kulcsjátékosát. A hírek szerint Bowen számára a szerződéshosszabbítás jelentős fizetésemeléssel is párosult, ugyanakkor a játékos a hosszabbítást követően elmondta, hogy nagyon hisz a csapat által felvázolt projektben, amelynek még hosszú évekig szeretne a részese lenni.

Jarrod Bowen 2020 januárja óta a West Ham United játékosa. A klub színeiben azóta 167 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 45 gólig és 33 gólpasszig jutott. Piaci értékét 38 millió euróra teszi a transfermarkt.