Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Bellingham CR és Messi trónjára hajt!”

A Real Madrid korábbi ikonikus játékosa, José Maria Gutiérrez, ismertebb nevén Guti az El Chiringuito adásában nem győzte méltatni a blancóknál egészen zseniálisan futballozó, pillanatok alatt beilleszkedő Jude Bellingham-et.

 

Úgy tűnik, a korábbi madridi közönségkedvenc is hamar Bellingham-rajongóvá vált, ami persze nem meglepő, ahogyan talán az a hasonlat sem, amivel Guti szemléltetni kívánta, hogy mire lehet képes a 20 esztendős angol klasszis.

“Bellingham egyszerűen elképesztő. Egyértelműen azon a szinten teljesít, mint Haaland, Vinícius Junior vagy Mbappé… Hogy mégis mi a különbség? Benne érzem azt, hogy hogy nem csupán felismerte, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi trónja megüresedett, de oda is akar kerülni!” – kezdte gondolatmenetét Guti.

“A Real Madrid szurkolói egyszerűen imádják őt! Nem csak a teljesítménye és a góljai miatt, hanem azért is, mert ő az első perctől kezdve a Real Madrid játékosa akart lenni, nem úgy, mint egyesek…” – tette még hozzá Guti, aki Kylian Mbappéra gondolt, aki szerinte az utóbbi időszakban mással van elfoglalva, mint a futballpályán nyújtott teljesítménnyel.

Jude Bellingham teljesítményéről egyébkét valóban szuperlatívuszokban lehet csak beszélni, azok után, hogy első 10 tétmérkőzésén 10 gólnál és 3 gólpassznál jár a Real Madridban, ahová nem csak hogy beilleszkednie kellett, de még új szerepkörben is futballozik korábbi dortmundi időszakához képest.