Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelonában köthet ki az RB Leipzig középpályása – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint már nagyon közel áll az RB Leipzig középpályása, Dani Olmo ahhoz, hogy a Barcelona csapatába igazoljon. 

 

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

A német BILD információi szerint az RB Leipzig középpályása, Dani Olmo jövő nyáron a Barcelonába igazol.

A lipcseiek vezetősége a válogatott szünet után ül le tárgyalni a klub jövőjéről és stratégiájáról. Ennek során a csapattal kapcsolatos kérdések is terítékre kerülnek majd, így az esetleges távozók is, akik között ott lehet Olmo is. Az RB Leipzignek az idei, közel 250 millió eurós bevételt hozó nyár után a következő pénzügyi évben már csak mintegy 60 millió eurós bevételre kell szert tennie a játékoseladásokból, hogy fedezni tudja a fizetések és az infrastruktúra refinanszírozási költségeit.

Olmo, édesapja és tanácsadója már egy ideje tárgyalnak a Barçával arról, hogy mikor lenne megfelelő az átigazolás ideje. Legutóbb állítólag a 2022-es világbajnokság idején Katarban volt egy titkos találkozó a felek részéről, azonban a pénzszűkében lévő katalánokkal folytatott tárgyalások után Olmo meglepő módon meghosszabbította szerződését a Leipzignél, így 2024-re csúszhat a transzfer.