Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar válogatott: “Hat pont kell nekünk”

Az októberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatott balhátvédje rendkívül bizakodó a következő két mérkőzés előtt…

(Photo by Srdjan Stevanovic – UEFA/UEFA via Getty Images)

A magyar válogatott Bournemouth-ban légióskodó balhátvédje, Kerkez Milos az M4 Sportnak adott interjúban osztotta meg várakozásait a következő Eb-selejtezők előtt:

“Hat pont kell nekünk, mindkét mérkőzést szeretnénk megnyerni.”

“Fáradt és friss is vagyok egyszerre. Mindenki tudja, hogy Angliában kemények a meccsek, 98-100 perceket játszunk. De tetszik nekem a kemény foci. Kicsit fáradt vagyok, viszont mindent komolyan veszek” – tette hozzá a nyáron a PL-be szerződő bekk.

A játékos 19 éves kora ellenére már hat országban megfordult, rengeteg kultúrával találkozott, s rengeteget tapasztalatot szerzett. Mivel Hollandiában játszott legtöbbet, talán ott fejlődött leginkább, a válogatottba is az AZ Alkmaar játékosaként került be először.

“Hatalmas megtiszteltetés lenne az Európa-bajnokságon az országot képviselni, nemcsak nekem, de a családomnak, mindenkinek. S ha már kijutnánk, szeretnénk versenyképesek is lenni, nem feltartott kézzel utazni oda” – zárta gondolatait Kerkez Milos.

A magyar válogatott szombaton Szerbiát fogadja a Puskás Arénábna, jövő kedden pedig a nyeretlen Litvánia vendége lesz a következő időszakban.