Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gabri Veiga: “Nem csak a pénz miatt jöttem Szaúd-Arábiába”

Mint ismert, a nyáron sok európai sztárcsapat által kinézett fiatal spanyol középpályás elhagyta a kontinenst és a Celta Vigótól a szaúdi élvonalba igazolt.

(Photo by Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images)

Gabri Veiga elmondása szerint azonban nem a pénz a legfőbb ok, hogy nem fogadta el többek között az olasz regnáló bajnok Napoli hívását, hanem inkább Szaúd-Arábiába igazolt az Al-Ahli csapatához. A 21 éves spanyol játékos tartja magát a döntéséhez, sőt, büszke is magára.

“Nem csak a pénz miatt jöttem Szaúd-Arábiába. Úgy gondolom, hogy ez az opció volt a legjobb lehetőség az előrelépesemhez. Egy fiatal edzőnél nevelkedek, és egy sztárokkal teli csapatban, egy fejlődő szaúdi bajnokságban szerepelhetek. Száz százalékig büszke vagyok a döntésemre” – nyilatkozta Veiga.

A 21 éves középpályás 40 millió euróért igazolt az Al-Ahlihoz a Celta Vigótól, miközben a Napoli állítása szerint már mindenben megállapodtak a játékossal és a spanyol klubbal is.

Veiga a szaúdi csapat színeiben 6 tétmérkőzésen lépett ezidáig pályára, amelyeken gólt nem szerzett, gólpasszból pedig egyet osztott ki.