Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Lisztes Krisztián megkapta az eltiltását

Miután Lisztes Krisztiánt kiállították a Debrecen ellen, az MLSZ fegyelmi bizottsága döntött a Ferencváros fiatal játékosának eltiltásáról…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az MLSZ fegyelmi bizottsága döntése értelmében a Ferencváros fiatal játékosa, Lisztes Krisztián nem kapott súlyosabb büntetést, hanem a két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltást kapta, azaz egy meccset kell majd kihagynia.

A zöld-fehérek 18 éves támadója előbb egy szabadrúgást szeretett volna kiharcolni a debreceni tizenhatosnál, de műesésért sárga lapot kapott Farkas Ádám játékvezetőtől, egy perc múlva pedig egy durva becsúszással terítette le Bévárdi Zsombort, így a második sárga lapját és az ezzel járó piros lapot is megkapta. Durva belépője után azt találgatták, hogy esetleges a megszokottnál hosszabb eltiltást is kaphat, azonban ettől eltekintettek.

Ugyanakkor súlyosabb büntetést kapott az MTK Budapest korábbi válogatott védője, Kádár Tamás, aki két soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.