Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool Aranylabdása nincs elájulva Szoboszlaitól

A szigetországi sajtóban és az angol szakértőktől egyaránt rengeteg dicséretet kapott az elmúlt időszakban a Liverpool magyar középpályása…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool 2001-es Aranylabdás támadója, Michael Owen az AceOdds portálnak adott interjújában elmondta, hogy nem igazán ért egyet azokkal a kijelentésekkel, melyek a nyáron igazolt Szoboszlai Dominikot a “vörösök” klublegendájához, Steven Gerrardhoz hasonlítják:

“Ne rohanjunk ennyire előre. Amit eddig láttam, tetszik Szoboszlaitól. Nagyszerű a testfelépítése a középpályára, kiválóan lő. Sokak számára bénító, ha felveszik egy híres klub mezét, de ő azonnal otthon érezte magát a vörösben, lenyűgöző, ahogy alkalmazkodott a Liverpool elvárásaihoz. Azért is nagy a lelkesedés Szoboszlai miatt, mert nyáron nagyon képlékeny volt, mi történik majd azon a poszton. De nagyon jó igazolásnak tűnik, olyan játékos, aki hosszú évekre bebetonozhatja a helyét a csapatban.”

“De azért várjunk még azzal, hogy Steven Gerrardhoz hasonlítjuk! Nézzük meg, képes lesz-e további öt évig azt tenni, amit eddig láttunk, és akkor elkezdhetjük egy lapon emlegetni őket, akkor kezd közelíteni ahhoz, amit Steven elért” – szögezte le Owen.

A magyar válogatott csapatkapitánya eddig 11 mérkőzésen két gólt szerzett a Pool színeiben.