Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított húzónevével a Brighton and Hove Albion – hivatalos

Hivatalos oldalán közölte a jó hírt a rajongóival a Brighton and Hove Albion, miszerint a csapat japán támadója, Kaoru Mitoma 2027 nyaráig kötelezte el magát a klubnál…

(Photo by Harriet Lander/Getty Images)

Remekül indítja a péntek reggelt a Brighton and Hove Albion, hiszen a csapat egyik legnagyobb kincse, Kaoru Mitoma szerződéshosszabbítása került bejelentésre az elmúlt órák folyamán.

A Sirályok 26 éves támadója nem csak a Brighton, hanem a Premier League egyik legjobb szélsőjévé vált egy szezon leforgását követően, így a klub boldogan tette közzé, miszerint Mitoma 2027 nyaráig kötelezte el magát a klub színeiben.

Mitoma 2021 nyarán került megvételre Japánból, majd azonnal kölcsön lett adva Belgiumba, ahol további fejlődésének köszönhetően a Brighton az első csapatba is nevezte őt a 2022-23-as szezon folyamán. A japán játékos pedig álomszerűen robbant be a köztudatba, az egykoron 3 millió euróért vett játékos jelenleg a piac egyik legfelkapottabb szélsője, jelenleg 50 millió eurós becsült árral a neve mellett.

Mitoma az idei szezon folyamán 8 mérkőzésen 3 góllal és 3 gólpasszal járult hozzá a Brighton sikereihez az angol élvonalban.