Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Hasonló mérkőzésre számítottunk, rangadóra készültünk”

A Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 10. fordulójának vasárnap esti összecsapásán…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics elégedetten értékelt csapata Diósgyőr elleni sikerét követően:

“Tudtuk jól, hogy hasonló mérkőzésre számíthatunk, rangadóra készültünk a DVTK ellen. Az ilyen meccseket nagyon élvezem. Nehéz mérkőzést vívtunk, boldog vagyok, hogy ilyen stadionokban telt házas bajnokit játszhatunk. Szeretnék gratulálni a hazai csapatnak és az ellenfél vezetőedzőjének is, tényleg remek meccset játszottunk. Az első félidőben további találatokat szerezhettünk volna, viszont az is igaz, hogy az utolsó percekben Dibusz Dénes góltól mentette meg a csapatot.”

“Varga Barnabás nagyon sok energiát beleadott, főleg az Eb-selejtezők során. Emlékszem, amikor még magam is a válogatottban játszottam, sosem volt megállás. Ugyanez igaz másokra is, benne van a sérülés ebben. Bízom benne, hogy nem komoly Barnabás sérülése és mielőbb visszatérhet közénk, de természetesen vannak cserejátékosaink is. Szerencsére nagyon sok játékosunk van, de egyikük sem véletlenül szerepel a Ferencvárosban, valamennyiüknek megvan a kvalitása hozzá, hogy egy ilyen nagy csapatban játszhassanak” – tette hozzá a szerb szakember a Ferencváros és a magyar válogatott gólerős csatára, Varga Barnabás sérüléséről.

A Ferencváros csütörtökön a Genk vendégeként lép pályára az Ekl-ben, majd vasárnap az Újpestet fogadja a bajnokságban.

“Nagyon élvezem az ilyen időszakokat, a derbiket, a telt házas mérkőzéseket, ha győz a csapatom, az dupla élvezetet nyújt. Amikor valaki a legjobb szeretne lenni, fel kell készülnie arra, hogy a legjobbakkal fog találkozni. Fontos hét következik számunkra, készen kell állnunk a ránk váró mérkőzésekre” – fűzte hozzá Sztankovics.