Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: edzőt válthatnak Kerkezék! – sajtóhír

Az angol sportsajtóban a Premier League hétvégi fordulóját követően megjelentek szerint küszöbön áll a menedzser-váltás a Kerkez Milost is foglalkoztató Bournemouth együttesénél.

 

A szigetországi sajtó szerint a következő fordulóban esedékes Bournemouth – Burnley összecsapáson már Andoni Iraola menedzser állása is a tét, miután a csapat a nyáron érkező 41 esztendős spanyol szakemberrel még nyeretlen a bajnokságban, és a táblázaton is kieső, 19. helyen áll.

Az Athletic Bilbao korábbi ikonikus játékosa nagy reményekkel érkezett Angliába, miután sokak elismerését kiváltó munkát végzett 2020 augusztusa és 2023 júniusa között hazájában, a Rayo Vallecanónál.

A Premier League-ben azonban valami nagyon nem állt össze a Bournemouth-nál, hiszen Kerkezék pocsék formában vannak, és amellett, hogy nyolc forduló alatt 20 gólt kaptak a bajnokságban, a 6 szerzett találatukra sem lehetnek büszkék. Talán egy jó eredmény az újonc Burnley ellen meghozhatja a várva várt lökést mind Iraolának, mind a csapatnak (…)