Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: aláírta új szerződését a Juventus védője! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Federico Gattival.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, melyek szerint a Juventus együttese szeretett volna szerződést hosszabbítani védőjével, Federico Gattival. Az “Öreg Hölgy” ugyanis a mai nap folyamán hivatalos oldalán bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk a középhátvéddel a közös folytatást illetően. A 25 éves játékos az előző szezonban került be Massimiliano Allegri csapatába, ahol a vártnál jóval több lehetőség jutott neki, ezt pedig ő többnyire kiváló teljesítménnyel tudta meghálálni. Ezt jutalmazta most a vezetőség egy új kontraktussal, ami 2028 nyaráig köti őt a csapathoz, ezen felül pedig a fizetését is jelentősen megemelték az új megállapodásnak köszönhetően.

Federico Gattit 2022 januárjában igazolta le a Juventus 5,4 millió euró ellenében a Frosinonétól. A torinói klub színeiben azóta 34 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt jegyzett.