Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai: “Ahogy kezdtük, szeretnénk úgy folytatni az évadot”

A Liverpool 3-0-s győzelmet aratott a Nottingham Forest ellen, melyből a “vörösök” magyar játékosa két fontos gólpasszal vette ki a részét…

(Photo by MB Media/Getty Images)

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik meccsről meccsre nagyszerű teljesítményt nyújtva veszi ki a részét a Liverpool sikereiből, és ő maga is elégedett csapata eddigi szereplésével:

“Mindenki le akar minket győzni, de erre fel vagyunk készülve. Készen állunk a kihívásra bármelyik csapat ellen. Csapatként sok mindent elérhetünk ebben az idényben. Ahogy kezdtük, szeretnénk úgy folytatni az évadot. Csak dolgoznunk, dolgoznunk és dolgoznunk kell, ahogy csak tudunk és a végén kifizetődik.”

“Szalah mindig veszélyes, még ha büntetőről vagy kontratámadásról van szó akkor is, vagy gólpasszt ad, vagy gólt lő. Nagyon fontos tagja a csapatunknak” – tette hozzá a hosszú indításából gólt szerző Mohamed Szalah kapcsán.

A 23 éves magyar középpályás az első PL-gólja után az első két gólpasszát is kiosztotta az angol bajnokságban, ahol eddig csapata mind a tíz mérkőzését végig játszotta.