Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Jude Bellingham odaszúrt a gólját leszóló Barca-drukkereknek – VIDEÓ

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid egygólos hátrányból felállva nyerte meg az El Clásicót a hétvégén a Barcelona ellen, ehhez pedig az kellett, hogy nyári igazolásuk, Jude Bellingham duplázzon a találkozón. A második góljától egyáltalán nem voltak elájulva a katalán drukkerek, aminek hangot adtak a közösségi médiában is, erre pedig most válaszolt az angol középpályás.

(Photo by Pedro Castillo/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madrid középpályása, Jude Bellingham elképesztően kezdte a szezont új klubjában, mivel jelenleg 13 gólt szerzett 13 mérkőzésen minden sorozatot figyelembe véve a királyi gárdában. A Barcelona ellen kétszer is betalált, ám a második gólja “csak” egy “tap-in” volt, ami nem tetszett a katalán drukkereknek, a véleményüknek pedig hangot is adtak a közösségi médiában, jelezve, nem ez volt az első ilyen gólja már a játékosnak. A “tap-in” azt jelenti, hogy valaki relatíve egyszerűen, közelről, egy érintésből szerez gólt.

Bellingham reagált ezekre a véleményekre, és elismerte, hogy többször szerzett már hasonló gólt az idényben, azonban azt állítja, hogy ez nem csak szimpla szerencse, mivel mindenkinek magának kell megteremtenie a saját a szerencséjét.

“Hogy melyik volt a kedvenc Clásico-gólom? Valószínűleg az első. El tudom képzelni, hogy mindenki engem szid a másodikért, és azt tudom, hogy mit kapok azokért a “tap-in” gólokért. De mozgásban voltam, az ember pedig megteremti a saját szerencséjét, ahogy én is tettem. Megkaptam a labdát a tizenhatos szélén, én pedig már néhány hete mondogatom magamnak, hogy meg kell próbálnom kívülről is lőni. Lehet, hogy az ellenfelek azt várják tőlem, hogy megpróbálok bejutni a tizenhatoson belülre vagy összejátszani egy csapattársammal, én pedig meg akartam lepni őket azzal, hogy a tizenhatoson kívülről lövöm el a labdát. Tudom, hogy megvan hozzá a technikám, és a felső sarokba ment.”

– nyilatkozta Bellingham a Real Madrid TV-nek.