Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U17-es Eb-selejtező: elitkörbe jutott a magyar válogatott

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar U17-es válogatott továbbjutott az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjából a kvalifikáció elitkörébe…

A magyar U17-es válogatott Bulgária mögött, ám Bosznia-Hercegovina és Andorra előtt a második helyen végzett a Telkiben rendezett Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában, így kvalifikálta magát a következő fordulóra.

A korosztályos válogatott szövetségi edzője, Jeremiás Gergő elégedett nyilatkozott az mlsz.hu-nak az utolsó, bosnyákok elleni meccs megnyerését követően:

“A tudatosság diadala volt a mai győzelem, hiszen végig tartottuk magunkat az előre elhatározott meccstervhez, és megérdemelt sikert arattunk. Tudtam, hogy még egyszer nem fordulhat elő, ami a bolgárok ellen, és ha hozzuk az eltervezett játékot, akkor a gólok is jönni fognak. Teljesítettük a célunkat, továbbjutottunk a csoportból, de bízom benne, hogy az elitkörig hátralévő időszakban sokat tudunk fejlődni, és tavasszal megcélozhatjuk az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását.”

Az elikör sorsolását december elején tartják, melyet követően kiderül, hogy mely csapatok ellen vezethet az útja a magyar csapatnak a jövő nyári ciprusi korosztályos Eb-re.