Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hosszú időre kidőlt az AC Milan védője! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy hosszabb ideig nem számíthat védőjére, Pierre Kalulura.

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, mely szerint az AC Milan gárdája hosszabb ideig nem számíthat védőjére, Pierre Kalulura. A francia játékos még a Napoli ellen 2:2-re végződő bajnokin szenvedett combsérülést, amit követően az előzetes orvosi vizsgálatok műtéti beavatkozást, és 4-5 hónapos kihagyást vizionáltak számára. Ezek a sejtések végül beigazolódtak, Kalulut ugyanis egy specialista megműtötte a mai napon. A beavatkozást követően a Milan részéről az a hír érkezett, hogy a műtét sikeres volt, a 23 éves futballistának pedig nagyjából 4 hónapot kell kihagynia. Kalulu már az idény korábbi szakaszából is sokat kihagyott egy izomsérülés miatt, de az már biztos, hogy ebben az idényben csak az utolsó hónapokban számíthat majd rá ismét Stefano Pioli mester.

A milánói klub számára komoly érvágás Kalulu kiesése, hiszen a francia játékos a védelem közepén és jobbhátvédként is megállta a helyét a korábbiakban. Ráadásul Kalulu mellett Marco Pellegrino és Simon Kjaer is sérült a védők közül, így Stefano Pioli kizárólag a Malick Thiaw, Fikayo Tomori kettősre számíthat a védelem tengelyében, ami még komoly gondot okozhat a következő hetekben.