Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan visszatérhet a magyar válogatott középpályása

Az elmúlt hónapok sorozatos sérülései és megpróbáltatásai után ismét közeleg a Németországban játszó magyar középpályás visszatérése…

(Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Az Union Berlin magyar válogatott játékosa, Schäfer András az Instagram-oldalán osztott meg egy sejtelmes fotót, melyen egy labdával a kezében tart a pályára. A bejegyzéshez magyar válogatott csapattársai, Szoboszlai Dominik, Szalai Attila vagy éppen Kerkez Milos is biztató kommenteket írtak, melyből arra következtethetünk, hogy a középpályás hamarosan újra edzésbe állhat a sérülései után.

A 24 esztendős labdarúgót tavaly novemberben fáradásos törés miatt kellett megműteni, januárban térhetett vissza a pályára, azonban mindössze két találkozón játszott és máris újra problémákat tapasztalt, két hónapot ismét kihagyott. Schäfer az újabb kihagyás után három meccsen ismét pályára lépett, kétszer csereként, majd kezdőként, ám hamar kiderült, hogy továbbra sincs százszázalékos állapotban. A bajnokság utolsó fordulóiban már nem léphetett pályára, az orvosi vizsgálatokat követően pedig kiderült, hogy újabb műtétet kellett végre hajtani, melyet követően még azóta sem tért vissza.

Schäfer a 2023-2024-es idényben még egyetlen mérkőzésen sem léphetett pályára, csapata a Bajnokok Ligája csoportkörére sem tudta nevezni őt, és egyelőre Marco Rossi sem számolhatott vele a magyar válogatott keretében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andras Schafer (@andras_schafer) által megosztott bejegyzés