Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbítana védőjével a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese szeretne szerződést hosszabbítani védőjével, Éder Militaoval.

(Photo by Michael Gonzalez/Anadolu Agency via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint Vinicius Jr. és Rodrygo után újabb meghatározó játékosával hosszabbítana szerződést a Real Madrid vezetősége. A beszámolók alapján ez a játékos nem más, mint Éder Militao, aki jelenleg a hosszan eltartó rehabilitációját tölti. A brazil játékos ebben a szezonban már az első fordulóban kidőlt az Athletic Bilbao elleni mérkőzésen, de az elmúlt években stabil oszlopává vált a Real Madrid hátsó alakzatának. Ezt szeretné a vezetőség megjutalmazni egy új kontraktussal. Militao jelenlegi megállapodása 2025 nyaráig köti őt a spanyol fővárosba, ezt toldanák meg a felek további 3 évvel 2028 nyaráig. A hírek szerint ezen kívül még a szerződésbe bekerülne egy 1 milliárd eurós kivásárlási záradák, akárcsak a két fentebb említett honfitársánál.

Eder Militao 2019 nyarán 50 millió euró ellenében igazolt a Real Madridhoz az FC Porto csapatától. A “Királyi Gárda” mezét azóta 143 alkalommal ölthette magára, amelyeken 11 gólig és 5 gólpasszig jutott.

A hírek szerint nem Militao az egyetlen, akinek a szerződéshosszabbítása a küszöbön van a Realnál, a források alapján ugyanis Federico Valverdével és Eduardo Camavingával is élénken folynak a tárgyalások.