Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: napokon belül új szerződést ír alá a Juventus kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese napokon belül bejelenti kulcsjátékosa, Manuel Locatelli szerződéshosszabbítását.

(Photo by Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint csak napok kérdése, hogy a Juventus gárdája bejelentse Manuel Locatelli szerződéshosszabbítását. A felek már hosszabb ideje tárgyalnak a középpályás új kontraktusáról, aminek ügyében az elmúlt hetekben szinte mindenben megegyeztek egymással a beszámolók alapján. Locatellit a jelenlegi szerződése 2026 nyaráig köti a csapathoz, ezt fogják megtoldani további két évvel, valamint a játékos fizetésén is emelni fognak. Locatelli 2021 nyarán két évre került kölcsönbe a Juventushoz, akik ezt követően a szerződésben foglalt kötelező vásárlási opciónak megfelelően 30 millió eurót fizettek érte a Sassuolonak. A 25 éves játékos eleinte nem találta a helyét Allegri rendszerében, de mostanra kirobbanthatatlan elemévé vált a Juventus középpályájának. Az ilyen ügyekben jól értesült Fabrizio Romano szerint a Juve még ezen a héten be fogja jelenteni a megállapodást.

Manuel Locatelli a Juventus színeiben eddig 103 alkalommal lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 8 gólpasszig jutott. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.