Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hosszabbított tehetséges középpályásával a Juventus! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hivatalos közleményében tudatta, hogy meghosszabbította Nicoló Fagioli szerződését…

A Juventus hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy 2028 nyaráig meghosszabbította Nicoló Fagioli szerződését, emellett a játékos fizetése is megnőtt. Mint ismert, a tehetséges olasz középpályást jövő májusig eltiltották fogadások miatt, ennek értelmében ebben az idényben már nem léphet pályára.

Nicoló Fagioli a 2020/2021-es szezon során mutatkozott be a Serie A-ba a Juve színeiben egy Crotone elleni mérkőzésen. A következő kiírást a folyamatos játéklehetőség miatt a Serie B-ben szereplő Cremonese színeiben töltötte kölcsönben. A 2022/2023-as idényre visszatért a Juventus kötelékébe, az ifjú középpályás egyértelműen meghatározó alakja lett az együttesnek. Fagioli eddig mindent egybe véve 45 találkozón lépett pályára a torinói gárdában, ezeken 3 találatot és 6 gólpasszt jegyzett. Tavaly novemberben debütált az olasz felnőtt válogatottban, utána viszont keretbe sem került.