Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2024: a Carpathian Brigade a távolból szurkol a magyar válogatottnak

A magyar válogatott ma este Bulgáriában zárt kapuk mögött harcolhatja ki az Európa-bajnoki szereplés jogát…

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A magyar válogatott vezető szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 a zárt kapuk és a helyszín körüli bizonytalanság miatt ezúttal nem szervezett külön utazást a nemzeti csapat meccsére, de egy Facebook-bejegyzésben közölték legfontosabb gondolataikat a meccs előtt:

“2015 ÉS 2020 UTÁN MA ESTE ÚJFENT BEBIZTOSÍTHATJUK RÉSZVÉTELÜNKET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA! ⚽️🇭🇺
Szurkolótársaink, barátaink!

Nehéz az elmúlt napok, hetek után a gondolatainkat megfogalmazni, érzéseinket kifejezni. Mindenki tisztában van vele, hogy a mai ellenfelünk szövetsége az UEFA hathatós asszisztálásaval milyen körülményeket “varázsolt” eme sorsdöntő találkozó köré.

Bízunk benne, hogy ez csapatunk teljesítményét nem fogja tudni befolyásolni és így is megmutatja, mire képes a pályán. MINDENT BELE, SRÁCOK!

Csoportunk a közismert huzavonának köszönhetően szervezett formában nem lesz jelen ma Szófiában. A zárt kapu ellenére kiutazó magyar fanatikusoknak jó utat kívánunk, továbbá az összefogást hirdető bolgár fanatikusoknak sok sikert a szánalmas szövetségük elleni küzdelemhez.

Végezetül mi is üzennénk a – még – illetékes bolgár vezetőknek; szellemi feltöltődés gyanánt ezúton hívnánk meg őket nyáron a Balatonra. Pontosabban a Velencei-tóhoz. Vagy legyen inkább ősszel a Tisza-tó és környéke. Elnézést, mégiscsak Tokaj-hegyalja volna a legideálisabb. Igyatok valami minőségit, az olcsó szesz káros az egészségre!

CB’09”

A magyar válogatott csütörtök este 18 órától lép pályára Bulgária ellen, és amennyiben legalább egy pontot szerez, biztosan kijut a jövő nyári Eb-re.