Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid támadója is megsérült a válogatott szünetben

A Real Madrid két játékosát is elvesztette sérülés miatt a válogatott szünet alatt, mivel Eduardo Camavinga után most Vinícius Juniornak kellett elhagynia a pályát hazája nemzeti csapatában.  

 (Photo by Guillermo Martínez/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A Real Madrid támadója, Vinícius Junior megsérült a brazil válogatott Kolumbia elleni mérkőzésén. A játékos nyilatkozata alapján vélhetően hasonló combsérülést szenvedett mint korábban, ám ezúttal a másik lábában. A játékost a mai napon vizsgálják ki alaposan. Ha beigazolódik, amit a játkos érez, akkor idén már vélhetően nem lép pályára.

A 23 éves játékos a szezon elején egy hónapig volt harcképtelen hasonló problémával, és megerősítette, hogy “nem valószínű”, hogy a keddi, Argentína elleni világbajnoki selejtezőn bevethető lesz.

Nem ő az egyetlen sérültje a Real Madridnak, mivel Eduardo Camavinga kénytelen volt elhagyni a francia válogatottat, miután az edzésen térdsérülést szenvedett Ousmané Dembélé becsúszását követően. A középpályás várhatóan 8-10 hétig nem léphet majd pályára.

Csapattársa, Jude Bellingham is visszalépett a novemberi válogatott mérkőzésekre készülő angol válogatott keretből vállsérülés miatt, ami miatt a szünet előtt nem léphetett pályára a Real Madrid La Liga-meccsén a Valencia ellen sem.

Arda Güler a Fenerbahcétól való nyári átigazolását követően még nem lépett pályára sérülések sorozata miatt, Kepa Arrizabalaga kihagyta a csapat utolsó két mérkőzését, miután a Braga elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtti bemelegítésen sérülést szenvedett, Aurelien Tchouameni pedig szintén lábproblémákkal küzd. Thibaut Courtois és Éder Militao továbbra is komoly sérüléssel küzd és még hónapokig nem lesznek bevethetők.