Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti elégedett a Betis elleni döntetlennel

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott a Betis otthonában, amivel elszalasztotta a lehetőséget, hogy elhúzzon a tabella első helyén a bajnoki riválisoktól. Ennek ellenére a csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti így is elégedett az eredménnyel. 

 (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője ragaszkodik ahhoz, hogy “elégedett” volt a Betis elleni döntetlennel, és szerinte teljesen rendben van, hogy egy ponttal mentek haza.

Jude Bellingham a második félidő elején Brahim Diaz asszisztja után szerezte meg a vezetést Sevillában a Madridnak, de a Betis 12 perccel később Aitor Ruibal távoli találatával egyenlített.

Az eredménnyel Ancelotti együttese egy ponttal ugyan megelőzte a Gironát, azonban a kis katalán csapat ma este a Barcelonához látogat, így egy győzelemmel akár vissza is veheti az első helyet a tabellán.

“Elégedettek vagyunk a mérkőzéssel, jó volt”

– mondta Ancelotti a mérkőzés után.

“Irányítottunk, de nehéz volt, mert a Betis szerintem nagyon jól játszott. Ez egy nehéz idegenbeli meccs, de gondoljunk a következő mérkőzésekre.”

Arra a kérdésre, hogy a Real Madrid tudott volna-e többet tenni, Ancelotti így válaszolt:

“Előfordulhat, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnénk. Ez egy teljes mérkőzés volt, hibákkal és jó pillanatokkal. Elégedett vagyok, hiszen nem lehet minden meccsen nyerni.”